Общи условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между GINGER-FASHION.EU. (наричан по-долу ПРОДАВАЧ) от една страна и потребителите(КЛИЕНТИТЕ) на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн GINGER-FASHION.EU (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на GINGER-FASHION.EU (с изключение на линка към настоящите "Общи условия") се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия".

 

Продукти

Предлаганите продукти са висококачествени реплики.

 

РЕГИСТРАЦИЯ

Можете да поръчате от GINGER-FASHION.EU като гост или като регистриран потребител.

За да се регистрирате трябва да изберете уникално потребителско име или и-мейл адрес и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката – ако това е необходимо. При маркиране на полето "Съгласен съм с "Общите условия"”, Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате че сте запознат  и приемате настоящите условия.

 

ПОРЪЧКА

Можете да поръчате от GINGER-FASHION.EU 24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. Всички поръчки се изпращат в рамките на 1 до 3 работни дни. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите, които сте избрали както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка. В случай, че има проблем с наличностите по Вашата поръчка Наш оператор ще се свърже с Вас за уточнение. Във всеки един момент можете да проверявате статуса на Вашата поръчка във Вашият профил в GINGER-FASHION.EU.

 

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти които сте поръчали, плюс цената за доставка.

 

ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

За територията на България имате право на експесна доставка:

В зависимост от цената и времето на доставка ви предлагаме следните услуги: 

 • Econt  - разнос 1 ден (ако поръчката е дадена в пълният си вид) - пратките се изпращат за сметка на получателя, приблизителна цена за доставка 5.00 лв. до офис на Еcont . Може вие да ни посочите желан от вас офис за доставка или системата на Econt сама да избере за вас най-близкия до посочения от вас адрес за доставка офис. 
 • Предлагаме доставка на територията на цяла Европа с Български пощи. Цената за доставка е 25 лв. за 1 кг., срокът за доставка е около 7 работни дни.

 

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:

 • Един или повече от поръчаните артикули не е наличен: при такива обстоятелства представител на GINGER-FASHION.EU ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове.
 • Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен
 • Погрешен телефон за връзка с клиента
   

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

 • Наложен платеж (при получаване на стокaта) – плащате цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката;
 • Плащане с paypal (това е плащане с банкова карта, за което се изисква да имате създаден профил в системата на paypal).

 

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

 • Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока. Клиентите на онлайн магазин GINGER FASHION имат право да върнат закупената стока в рамките на 14  дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.
 • Разходите по транспорт и доставка на отказаните продукти са за сметка на клиента.

 

РЕКЛАМАЦИЯ

 

Онлайн магазин GINGER FASHION не осигурява директна замяна на предлаганите артикули. 

 

Рекламация на стока може да се направи в случаите, когато:

- стоката има фабричен дефект

- стоката не отговаря на обявения размер

- изпратен е грешен артикул

 

В тези случаи е необходимо да се свържете с нас на velichkasamohodova@gmail.com или на +359894653876 и да заявите, че желаете връщане на стоката. Връщането трябва да се извърши до офис на куриерска фирма "Еконт" (наш служител ще Ви информира за точният адрес), и то е за сметка на клиента. След получаването и констатирането на дефекта или несъответствието, в срок от 14 (четиринадесет) работни дни, считано от датата на получаване на върнатата стока, ще Ви бъде изплатена сумата.

 

ПРОЦЕДУРА ПРИ ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Онлайн магазин GINGER FASHION предлага опцията "ПРЕГЛЕД И ТЕСТ".

 

Направили сте поръчка, но искате да я върнете или само част от нея?

Може да го направите много лесно!

 

Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 30 работни дни от датата на закупуването й. 

Възстановяването се осъществява в рамките на 14 работни дни, считано от датата на получаване на върнатите от Вас артикули.

 

Върнати пратки с наложен платеж без съгласието на GINGER-FASHION.EU, няма да бъдат приемани.

При връщане на стока без касов бон сумата не се възстановява.

 

При възникнали допълнителни въпроси, свържете се с наш служител на имейл на velichkasamohodova@gmail.com или на +359894653876.

 

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

За всякакви въпроси,неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания, може да се свържете с нас на посочените телефон и e-mail за връзка.